Besviken men nöjd

Jag kan inte sluta tänka på tävlingen igår. Jag är så besviken över att jag inte fick mer procent, nu låter jag som jag är värsta bitchen som tror jag kan få hur högt som helst. Verkligen inte! Men det är så tråkigt när man verkligen har en så sjukt bra känsla, han är verkligen jäätte fin, inga missar och alla tyckte att det var jätte märkligt att jag inte fick mer, då kan man inte låta bli att inte bli besviken.. När man för en gångs skull har en sån känsla på tävling och har känslan när man kommer ut att det här borde varit bra och så får man inget för det..
Ibland är det tråkigt med bedömningsporter.
Men oavsett dehär så är jag fortfarande jätte nöjd med Sarras och min insats! Han var jätte duktig!
Men är ändå besviken..

Nöjda

 

Bilder från tävlingen

 

Tävlingen idag

Tävling på Botkyrka idag då!
Vi kom ner till stallet vid 10, fixade iordning honom och packade bilen och åkte sen strax efter halv 11.
Jag körde faktiskt transport för första gången idag! Gick väldigt bra så är otroligt stolt över mig själv.
 
Red fram ganska länge för att få honom att komma igång men tog mycket skritt för att han inte skulle bli trött.
Blir lite trött på att Botkyrka inte kan ha några ordenliga framridningsbanor bara.. Även denna lutade neråt, vilket är lite jobbigt när min häst får ont i benen nedåt.. Så det fick bli att skritta ner och rida uppåt.
Men han kändes jätte fin! Han tog inte vänster skänkeln först (som vanligt.. ) men efter ett tag fick jag tag om den sidan oxå. Han bjöd framåt och var sammarbetsvillig.
Jag red honom i en låg och rund form och gjorde i princip bara övergångar. Skritt-trav och galopp-skritt. I skritten gjorde jag volter,bakdelsvändningar,skänkelvikningar och halter.
 
På banan var han sjukt taggad! Så roligt att se hur glad han blir! Det är såhär han ska kännas inte bromsig som han var i sommras.
Tog upp honom och han gick i en stadig form, bra trav och han kändes verkligen jätte fin! Jg red nogranna vägar och hade verkligen en toppen känsla!
Tyvärr så var domarn lite tråkig och låg lågt.. Hon hade alla första 5 på 64,.. % och sen kom jag 6:a tror jag på 63,10%. Lite tråkigt att alla låg på samma. Inte ofta jag känner såhär och att alla tyckte att han var jätte fin oxå, då är det tråkigt att man inte får betalt för det.. Trodde faktiskt att jag skulle få mer, men men jag är iaf skit nöjd ändå!! Hade en jätte bra känsla och han var super nöjd!
 

Fredags ridning

Ridningen igår gick sådär.
Han gick inte helt fram till handen och tog inte skänkeln..
Men fick igång honom stundtals och då vart han fin ändå så det var lite ojämnt. Han hade ont i magen och Jag hade jätte ont i ryggen oxå så ingen var på topp.
Jag och rebecca stannade kvar till 9 och badade o knoppade Sarras, fiade alla grejer o så. Mysigt.
 

Blodstopp

Ridningen i måndags gick sådär. Stundtals gick det bra med tanke på förutsättningarna. Jag har blivit så fet att jag inte kan stänga mina ridstövlar så fick blodstopp och var tvungen att öppna upp den med jämna mellanrum för att inte blodet skulle stoppas.. Men har fortfarande ont i benet, känns stabilt.. Så hade svårt att använda min vänster skänkel vilket han inte äns tar i vanliga fall och spec inte när jag använde ponnysporrarna.. Haha allt sammtidigt.
Han gick inte helt fram och jag kunde inte koncentrera mig så det är inte så konstigt! Han var duktig ändå!
Nu är iaf stövlarna lestade så jag kan ha dom på tävlingen på lördag!

Jogga Rutan

Red på Rutan igår. Eller jag joggade henne lite bara.
Hon var vääldigt pigg och blev inte bättre av att de höll på att bygga bana samtidigt och att radion spelade dunk musik så blev lite mycket kanske.
Hon lyssnade knappt på förhållningarna och kändes mest som hon sprang.. Men men det var ett tag sen jag red henne och det kan ju inte alltid gå bra även om man önskar det.. Förhoppningsvis så förstörde jag inget iaf..
 

Bra lektion

Vi var bara 3 i gruppen idag, skönt! Vi red för Siri, det var roligt! Rolig och bra lektion.
Red bara 45 min för att han sen lyckades bita sig i tungan så det började blöda massa.. Lille sarras.
Men han var fin innan det. Han var lite stark. Men det blev bättre.
Vi red mycket övergångar. Först trav skritt, sen trav halt och sen i galopp samma sak. I galoppen red vi sen öppna och volter. Efter det övergångar till skritt och halter.
Han var duktig och fin.
Tagga tävling nästa vecka!

Tävling

Den 29 september ska jag och sarras åka till botkyrka och tävla!
Ska bli väldigt roligt, sjukt taggad! Han går för det mesta väldigt bra ("peppar ta i trä") så bara hoppas det håller i sig!
Längtar verkligen! Men inte så långt kvar nu!Stark totto

Borde nog inte ridit idag för har blivit sjuk.. Men äsch!
Han vart väldigt fin! I början var han väldigt stark.. Tycker det är jobbigt att han börjar bli det mer och mer.. Men skönt att jag kom ur det.
Måste vara noga med att han inte får bli det. Sänka direkt när han börja bita sig fast och sänka i övergångarna och när jag tar tillbaka.


Hästskötare

Följde med Pernilla och Rutan på tävling idag.
Dom var så duktiga så! Tog hem en blå/gul i första klassen, red på 71 %! Bra jobbat! Så duktiga.
I andra klassen ar hon lite trött, spänd och då blir det svårt, men hon var fin ändå och fick 61%.

SD fredag

Ridningen igår då.
Han var fin och gick bra. men han var ganska stark.. Svårt att få kontakt med honom då.
När han är så stark så tar han inte förhållningarna utan tar tag i bettet och trycker upp nacken. Så det var svårt igår. Men han gick ändå fint där imellan.
Förhoppningsvis så kommer jag igenom det helt på måndag.
 

På topp

Sarras går så jävla bra nu! Han är verkligen på topp, så otroligt roligt!
Han hade ont i magen i början och då kommer man inte igång så fort, stackarn. Men efter ett tag går han som tåget!
När han bjuder av sig själv och är loss så kan man börja leka med traven, trava på stället, öka traven och han ligger kvar i bra form!
Galopp övergångarna var bättre idag! Inte lika stark, några gånger bet han sig tag i höger varv, men det är de svåra varvet så. Men bättre än sist så är nöjd!
Sen att det är så stört jobbigt att sitta på honom är ju en annan sak.. Herregud spelar ingen roll att man har bra kondis när jag springer, det är så jävla jobbigt att rida honom ändå! Haha lilla ponnyn.


grattis!

Följde med Jennie på tävling på hogsta i lördags. De var väldigt fina och duktiga o tog hem en andra plats i första klassen! Bra jobbat!
I andra klassen var han lite trött, Men han såg jätte fin ut ändå men blev lite små missar.

Roligt att rida

Blir inte mycket mer till ridning än lektionerna, därför dålig och tråkig uppdatering.
Men idag har jag ju iaf ridit!
Han kändes väldigt fin idag! Han var lite stark men mestadels gick han väldigt bra!
Fick bra tryck i honom redan från början och höll i sig hela lektionen. Men övergångarna mellan galopp-trav blir då svåra då han blir stark. Ligger på lite mycket i handen. Men det blev bättre efter många övergångar.
Gick i bra form nästan hela tiden, så roligt att han blir så arbetsvillig när han lossnat. Då gör han alltid sitt bästa och vill visa upp sig. Fina Sarras.
Är så glad över att det går bra nu, längtar till och med efter att rida! Inte ofta jag har har den känslan!

Super

Sarras var så jävla fin idag! Fick en jätte bra känsla! Han var loss, mjuk, jätte
Fin trav Och kunde samla honom jätte fint. Jätte bra form. Han är i jävligt bra form för att vara såhär tidigt på terminen!
Jätte roligt! Hade längre sporrar idag oxå, vill inte säga att det var därför men jag blir snabbare och kommer åt honom bättre.sitter mycket stadigare då oxå.
Bra ridpass helt enkelt!


RSS 2.0