Curredutt

Red curre idag igen. Det gick ganska Bra. Han var stark, så övergångarna var 10 meter senare än planerat.. Men stundtals var dom bra. Han var väldigt oloss och gick knappt att vända..men blev mer loss mot slutet iaf. Jaja hoppas det ger sig mer för varje gång. Vill att min pojke blir bra nu!


Inga fler tävlingar

Skulle egentligen tävlat idag.. Hade verkligen sätt fram emot tävlingen, han har ju varit så fin. Och efetrsom det är sista ponnyterminen så var jag extra taggad. Men nä då blir det ingen sista tävling och förmodligen inte KM nästa helg heller.. Åh känns rätt jobbigt faktiskt, ville ta vara på sista tävlingarna på honom. Aja bara hoppas han blir bra snart stackarn!

Curre

Ny häst varje gång nu.. Vill att sarras ska bli bra nu!
Men idag gick det ändå bra. Han blev ändå fin även om han tyckte det var jätte jobbigt och försökte smita undan hela tiden så gav han med sig ändå. Han var stark i vänster och ville inte riktigt ge med sig, men det blev mycket bättre iaf och han jobbade på bra
Även fast det var jobbigt!


Atlanta

Sarras är fortfarande inte bra.. Lilla gubben.
Red därför på Atlanta. Ännu en ostadig häst. Kan ju säga att hon var jätte
Spänd och ostadig. Kunde inte göra någonting, inget funka och jag kände mig mest bara värdelös..
Jag vill rida på min pojke igen, någon som jag tycker om och rida på och som det faktiskt går bra på. Verkar ju inte kunna rida på någon annan..


Anna

Sarras är halt.. Åh vad jag inte orkar dehär!
Så red på Anna istället. Det gick ju inte direkt bra.. Hon stretade mest emot och ville inte som jag ville. Agneta tyckte jag var duktig iaf, hon sa att hon gjorde så för jag hade så bra tag om henne och att det vart jobbigt. Men jag kände mig rätt värdelös faktiskt.. Kom inte igenom det och mest tjaffs..


SD

Ridningen idag gick bra. Han kändes fin.stundtals lite stark men för det mesta bra. Han var lite stel i ena bak men när han kom igång så blev det bättre. Han visade inga tecken på att ha ont någonstans så.
Jag är iaf nöjd och kom igenom det bra
Trotts att han blir spänd när det är mycket hästar.


Söndag

Eftersom det inte har gått bra dom senaste gångerna nu och jag inte har kommit igenom det så bestämde jag mig för att rida idag.
Började med att rida ut i en halvtimme,mysigt! Var ute och trava o galopperade lite, han vart jätte glad! Lilla gubben:)
Gick sen in i ridhuset för att få igenom det bara. Han blev jätte fin, inte alls stark och lyssnade bra. I övergångarna låg han kvar på tygeln utan att trycka upp nacken även när jag korta steget så trampade han under sig istället för att släppa fram. Duktig pojke!
Gjorde övergångar och tempoväxlingar, skänkelvikningar och volter för att få honom loss. Vilket han oxå blev! Känns så otroligt skönt!

3 personer

Vi var bara 3 pers idag! Jävligt skönt.
Red därför på rutan, passa på när det inte är så många.
Det gick ganska bra. Det är sjukt svårt! Men bra att jag fick rida för Pernilla. Stundtals var hon jätte fin men det är svårt.. Men hittar mer knappar för varje gång iaf, men lär ta sin tid innan det ser bra ut. Det är roligt iaf, hon är så fin!


Ridning på rubellit

Red på rutan idag. Rätt längesen nu.
Hon hade inte gått på 3 dagar så hon var lite pigg haha.
Red ute på banan och det blåste storm så för förutsättningarna så är jag jätte nöjd! Hon var ändå kontrollerbar och i traven kändes hon jätte fin! Galoppen funkade inte alls haha så struntade i den. Men fick igenom vänstersidan hyffsat och hon var lagom lugn, så det var roligt!


Inte på topp

Ridningen idag då gick inte så bra,Såklart när man är så taggad..
Så svårt för han blir så stark när jag måste ta upp honom för tidigt.. Han fortsatte att vara stark hela lektionen och fick inte alls igenom honom. Han tryckte upp nacken i varenda övergång och gick inte att sänka. Och kan jag inte sänka så spänner han sig i övergångarna. Det var svårt och jag tappar humöret lite när jag inte får igenom det på hela lektionen, men sånt är livet han var inte på topp idag och har inte gått bra sen i lördags och jag har inte ridit sen dess, så jag var väll inte helt på topp heller. V får komma igen på måndag! Det kan inte alltid gå bra!

Längtar efter att rida

Blev ingen ridning i måndags eftersom jag firade min morfar.
Sjukt jobbigt när jag verkligen var ridsugen! Älskar att jag har den känslan numera! För inte så längesen var jag nära på att sluta, tänk hur man kan ändra sig så fort och lätt. Glad att jag inte gjorde det iaf!
Men idag är det dags igen! LÄngtar tills ikväll.
 

RSS 2.0