Dressyrpass

Dressyrpass på Larpan idag! Hade med mig bästa Zarah som sällskap!
Skrittade först ut och red sen på utebanan.
Han var rätt pigg, men tog inte riktigt skänkeln och kröp ihop lite. Men det blev mycket bättre och på slutet kändes han jätte fin!
Red mycket galopparbete. Övergångar från skritt till galopp o tvärt om. Men även lite skolor.
I traven försökte jag göra mycket tempoväxlingar och att han skulle lyssna kvickt. Vilket han sen gjorde.

Sällskap

Idag blev det sista uteritten för veckan. Från och med imorn ska vi köra dressyr! Taggad faktiskt!
Jag red ut med Felicia på Sören, vi hade det trevligt. Larry var super snäll och vi var ute 1 timme! Skrittade bort till galoppslingan och där galopperade vi och travade lite. Larry tyckte det var lite jobbigt så förhoppningsvis är han inte allt för pigg imorn:)


Carro och Sarras

Red först på Carro idag! Längesen nu.
Hon kändes faktiskt riktigt fin idag! Hon blev bara spänd lite i galoppen, men kom igenom det rätt bra. Red mest på volter och serpentiner idag för att hon skulle ge efter i innersidan och ha koll på hela hästen, hon skjuter lätt ut bakdelen när man vänder men tillslut vände hon riktigt bra!

Sarras var oxå jätte fin. Inte så fin som
Han varit men är jätte nöjd ändå! Han var lite stark idag och drog iväg lite. Men det blev bra i både traven och galoppen tillslut. Han var glad och positiv hela lektionen så det känns bra!


Lugnt pass

Åkte ner till Larry på kvällen idag, var ju stört varmt på dagen!
Blev inte något hårt ridpass. Skrittade ut i 20 min. Sen joggade jag honom på banan. Red honom i låg rund form på mycket volter.
Efter jag ridit så skrittade vi ut igen.
Myspys. Imorn får han vila och då ska jag rida på gg.


mys

Det blev en skritttur i skogen och bland ängarna i 1 timme idag! Jätte mysigt var det! Sol, blåste lite lagom och blå himmel på finaste Larry! Kan det bli bättre?

Hästvakt

Från och med idag så är jag Hästvakt till bästa Larry!
Jennie har rest iväg så jag har honom alla dagar förutom måndag och torsdag den här veckan.
Så dte kommer bli mycket uppdatering här nu!

Super

Lite för varmt att rida i det här vädret! Både Sarras och Jag dog!
Men trots det så gick det så jävla bra! Han var verkligen jätte fin de sista 20 minutrerna! Gick i skitbra form och travade på jätte bra!
Vi övade på mycket volter idag och få honom helt eftergiven.
Det roligaste är nästan hur bra galoppen blivit! Kan verkligen rida i samlad galopp utan problem nu!
Är så sjukt taggad för tävling den 6 juni i botkyrka! Hoppas det inte är allt för varmt så man dör bara, haha! Sjukt roligt ska det bli iaf!

Så glad.

Hade bara Sarras idag.
Eftersom han fått skav av aschennosgrimman så satt vi på en remont. Vilket han alltid har gått så jävla bra på. Vilket han även gjorde idag!
Han var sjukt fin! Gick ihop och var hög i formen och travade skit bra! Även galoppen gick bra, kunde reglera tempot och han följde med. Kune göra fina halter och han stod kvar på tygeln. Skänkelvikingarna var oxå bra!
Jag är så glad att allt har släppt! Det känns så otroligt skönt att han går bättre och bättre, peppar ta i trä. Jag är så glad.

Bilder från hemmatävlingarna


Tävlingsdag 2

Tävlingar idag oxå då. Idag var det först LB och sen LA. Jag kom till stallet kvart över 6 för att stå på parkeringen med Erica.. Tidigt.. Var sen speaker under halva LB:n. första gånegn i mitt liv, så jag är nöjd! I LB:n ble både Madde och Therese placerade, grattis!
Efter vi stått färdigt på parkeringen så började mitt jobb som hästskötare. Så knoppade Rutan och sen fixa iordning henne. Hon red idag igen efetrsom hon dummade sig i torsdags, så för att få henne att vänja sig. Och idag gick det skit bra! Red på 70 % och kom 2:a delad med carolina! Grattis till er!
Bilder på pernilla kommer senare.

Så fin idag!

Sarras var så sjukt fin idag! Han var fin ända från början. Han var lite stel och följde inte helt med till höger, men är så sjukt nöjd ändå! han gick bra ihop och hade bra takt o tempo. I galoppen har han blivit så jävla bra, kan ta tillbaka jätte mycket och gjorde nästan en galopp piruetter!! Jag är jätte nöjd och dte är roligt att det börjar gå så bra nu!

Tävlingsdag 1

Gömmargården är bra fint när vi har tävlingar asså! Det är krattat och sopat på hela stallplan, allt står i sin ordning, inget skräp, vita staket uppställda på den helt släta ridbanan, ridhuset är ljust och även det helt slätt. Cafetrian är ren och inga transporter står över hela parkeringen. Det är grönt och fint ute, ja det är verkligen fint!
Första tävlingarna gick idag, MSB:4 och S:t George. Vi hade hemma ekipage i båda klasserna. Det gick bra för nästan alla men inga placerade. Stoltast är jag nog över att Jennie och Larry gjorde sin första S:t George idag! Gud jag blev verkligen jätte stolt, rös när dom kom in på banan i hatt och frack! Tönt man är.. haha men så var det verkligen!
Jag har varit hästskötare till både Jennie och Pernilla idag. Sen skrev jag under hela S:t Georgen. Skrev med Eleonor, riktigt roligt och lärorikt!
Helt slut nu, men får en vilodag imorn sen är det tävling igen på lördag.
Tog lite bilder som kommer när jag orkar!

Saknar..

I helgen är det 1 år sen som jag och Astrid vann på gömmargården! Helt sjukt att vi vann! Kan fortfarane inte förstå det! Astrid var så jävla fin då, hon var verkligen i toppform och det var så otroligt roligt att vi fick komma dit. Även om det vart det sista av den ridningen.. Saknar dig skruttan, saknar dig som häst men saknar ridningen otroligt mycket oxå..

Dukiga Sarras!!

Hade bara 1 totto idag. Lille Sarras.
Han var väldigt tjurig i början. Men efetr skrittpausen så vart han sjukt fin! Han gick på i bra takt och tempo. Låg bra i handen. Kunde ta tillbaka och reglera tempot. Jätte fin var han! I galoppen kunde jag ta tillbaka så han galopperade på stället!! Kunde vända bakdelen och han ba följde med! Så sjukt roligt!!
Fina ponnyn.

Städdag

Städdag i stallet idag. Vi har ju tävlingar nästa helg, så då får man ställa upp.Vi skrubbade och lyfte alla staket.. Fyfan för det asså!!
Det blir nog en rolig tävlingshelg. På torsdagen har vi S:t George och MsvB 4, roligt med alla fina hästar! Sen har vi även LB och LA på lördag!


Glad tjej!

Vi red ute idag,första gången för ridguppen iår! Det var härligt fast det var stekhett i solen och blåste satan så man hörde ingenting.. men det gick jävligt bra ändå!
Han tyckte det var roligt att komma ut!
Kändes bra ända från början till slut! Härlig känsla. han var loss,följde med, gick i bra stadig form,bra takt och tempo. han kändes lite trött ibland men annars är jag verkligen sjukt nöjd! Längesen han gick så bra!

Uteritt

Hade Larry igår!
Åkte ut dit med Zarah efter skolan. Fixade allt och sen red vi ut.
Det blåste lite storm men det gick bra ändå. Han var så snäll så och inte för pigg heller, så det var skönt!
Vi var ute rätt länge faktiskt! Det var mysigt, galoppera och trava lite o bara mös runt!

Måndags ridning

2 hästar idag.
På Carro gick det ganska bra faktiskt. Red ute i paddocken, första gången för iår! Hon spände till för vissa grejer men det gick ändå och hantera det. Jag var dock väldigt seg så red mest runt. De blev mycket voltarbete i alla gångarter för att hon skulle ge efter i innersidan och följa med. Men hon kändes ändå rätt bra trots att jag inte red så jätte bra.

Förstod att Sarras inte skulle kännas super fin eftersom jag inte ridit på en vecka, jag tappar min kondis direkt då haha. Och då orkar jag inte hålla ihop honom hela tiden. Han var inte jätte loss så det blev lite kämpigt för oss båda idag. Men han blev iaf bättre och bättre under lektionens gång så det kändes skönt att det avslutades bra.

Tävling K1

Tävlingsdag på K1 idag med Jennie.
Det gick bra, han såg fin ut. Men han var jätte trött. Så gick inte helt fram för skänkeln och blev då lite studsigt i byterna. Men de fick ihop 62 % ändå! Kom precis utanför placering så det var ju roligt!
Glömde tyvärr kameran så blir inag bilder.

Dålig uppdatering

Förlåt för att ingenting uppdateras här. Men har inte ridit sen i helgen och kommer inte rida först på måndag så det blir lite tråkigt här några dagar till!

Tävling täby

Här kommer några bilder från tävlingen förra helgen.

RSS 2.0