Uteritt i snöstorm

Hade Larry idag!
Eftersom det var tävling på runan så fick det bli uteritt. Tyvärr lyckades vi rida ut i snöstormen.. Men det avtg iaf mer o mer när vi red så det var ju skönt! Var ute och galoppera där det gick. Var ju somsagt kramsnö.. Suck. Men på vissa ställen gick det bra så fick rida lite fram o tillbaka!

Fredag

Ridningen idag gick inte bra första 45 min.. Men där efter släppte han och blev skitfin! Dock så var kag ju helt död då! Haha! Men det kändes bra att jag kom igenom det iaf!
Ska rida privat på söndag för Pernilla så nu jävlar ska här ridas innan tävlingen på fredag!!


Lodräta sitsen

Jag satt så sjukt bra på Astrid i slutet av sommarn, min sits var 100 gånger bättre än den vart innan!
Det känns jätte tråkigt att jag nu sitter som en jävla kratta på sarras.. Åhh jag vill sitta snyggt!!

Helt sjukt att jag typ sitter perfekt på denhär bilden, man kan verkligendra en lodrät linje mellan axel,höft och häl och bra vinkel med armen o handen. Varför ska det vara så ssvårt att sitta korrekt..


Nöjd ridlektion

Red tidigare idag eftersom jag ska iväg ikväll.
Han kändes väldigt mycket bättre idag! Fick inte igenom vänstersidan helt men det blev mycket bättre och han såg fin ut ändå! Han gick i en rund och bra form i bra takt o tempo!
Red mycket i skritt för att det är där man lättast kommer åt honom. Red mycket volter, bakdelsvändningar och skänkelvikningar.
I trav blev det mycket tempoväxlingar och mellantraver. Volter och få honom att följa med, det blev bättre på slutet iaf.
I Galoppen så övade jag på att galoppera mer samlat och sen ökad galopp. Det blev bättre och han var duktig!

Träning

Åkte med Jennie på träning för Pernilla på Gömmargården idag.
Så har varit borta i några timmar.
Larry var super fin Och jennie duktig!Power walk

Följde med jennie ut till Larry idag.
Gick ut på en power walk med honom i 1 timme! Vi stod och myste vid en äng i solnedgången och kände dofterna av våren och hörde fågelkvitter. Riktigt mysigt. Älska landet känslan!

Inge bra

Ridningen på sarras igår gick inge bra..
Han var jätte stark i vänster och gick inte alls fram till den handen.. Kunde knappt vända. Sista varven blev han jätte fin men kännd surt att det inte kommer dit först då..

Runsten

Hade Larry igår! ^Åkte ut dit med Zarah!
Skrittade ut och travade i en halvtimme. Red sen på ridbanan i en halvtimme. Joggade bara honom lite i låg rund form. I skritten red jag mycket skänkelvikningar och i galoppen mycket tempoväxlingar.
Han kändes fin!

Tagga!

Är sjukt taggad på tävling nu! Det är bara 2 1/2 vecka kvar nu, Ska bli sjukt roligt! Det känns väldigt bra i ridningen nu vilket gör mig ännu mer motiverad.
Det är bästa gänget som åker oxå! Jag åker med Zarah och Tarkan och Erica tar med sig Carolina! Kan inte annat en bli en super dag med gömmargårdens ponnyteam!

Nöjd tjej

Carro var väldigt spänd idag. Det var mycket hästar i ridhuset och hon spände till för minsta lilla.. Men nu kan jag hantera det mycket bättre och får henne lugn och fin fort. Så imellan spänningarna så känns hon väldigt fin!
Därför blir det mest arbete på volterna för det är då man får bäst tag om henne och hon slappnar av lättare.
Galoppen kändes bra idag. Kunde arbeta i ett bra tempo och hon spände inte till så mycket. Så i stort sätt är jag nöjd med passet!

Sarras kändes väldigt fin idag! Fick tag om honom väldigt tidigt. Han vart väldigt fin på slutet och hade en bra trav och kunde rida både framåt och ta tillbaka. Galoppen är svår, vill ta tillbaka mera och få honom att använda sina bakben men han är inte riktigt stark där än så saktar av istället., men det känns iaf bättre än förut i galoppen!
På slutet var han sjukt fin i handen, kunde lägga ner och hade ett lätt stöd och han sänkte sig men blev inte för lång, fin sarras!


Tävling

Precis hemkommen från tävlingsdagen! Började dagen halv 5 imorse! Så är lite
Små trött nu..
Vi åkte ner lastade bilen+hästen. Begav oss mot Fagersta, vid Ludvika! Det blev 3 timmars resa innan vi var framme.
Larry var jätte fin under både programmet och framridningen! Han gjorde alt klockrent och inga missar! Dommarn var en surkärring och gav bara 58,68%! Hon blev precis utanför placering på det och det var bara 6 av 40 starter som blev godkända! Helt sjukt..aja han o Jennie var jätte duktiga och nöjda!


Larry helg

Det blir en Larry helg denhär helgen. Imorn kommer jag följa med Jennie ner och fixa allt inför årets första tävling på lödag!
Så blir ingen ridning för mig imorn men ni kommer få höra hur det går på lördag och så ska jag försöka komma ihåg att ta med kameran så det blir lite bilder oxå!

Duktiga hästar

Hann rida Carro innan lektionerna, skönt! Det gick skit bra imellan åt men så spänner hon sig och då får man börja om.. Men mestadels gick det bra och avslutade när hon var lugn o loss.

Sarras vart riktigt fin. Fick inte helt tag om vänstersidan men på slutet blev han riktigt fin! Fick honom att bära sig fram och inte bli stark och tung i handen. Kunde samla honom jätte bra efter ett tag utan att han släppte fram.
Så jag är nöjd!


Min plastrång har kommit!

Min plastrång kom i veckan! Den är helt sinnessjukt snygg! Längtar tills jag får använda den!!!


Fredag

Igår var jag ute hos Larry efter skolan med Ylva!
Fixade allt och red sen ut och galoppera, känner mig fett stolt att jag vågar göra det!! Det var lite kallt men det var mysigt ändå.

Åkte vidare direkt till nästa stall där jag red på Sarras. Det gick helt okej. Han var jätte fin stundtals men han vart inte helt loss.. Det är så Svårt att få honom loss när man bara rider 2 gånger i veckan.. Men men han släppte lite mer på slutet iaf.

<3

Det är sjukt att det har gått 1 månad sen dom tog bort Astrid idag och jag kan fortfarande inte förstå det. Jag blir chockad varje gång jag går in i stallet och inser att du inte kommer stå där. Viss dagar känns mer än andra, igår höll tårarna på att falla över. Jag försöker visa mig stark men ibland är det svårt.
Det känns så jobbigt att komma ner till stallet och inte kunna gå in till någon som jag bryr mig om, jag går in där och känner mig så ensam.
Men jag vet att du inte har ont och det är det viktigaste, du slipper lida. Men jag saknar dig.

Tagga Vällingby

Den 6:e april åker jag med Sarras till Vällingby för tävling!
Sjukt taggad! Ska bli jätte roligt att åka iväg igen så hoppas på goda resultat!
Så nu har man något att träna för och då känner man sig mer motiverad.
Kommer tävla i både LC:1 och LB:1 så håller tummarna att det går bra i någon av dom iaf! Det går iaf 10000 gånger bättre på träning nu än vad det gjorde sist,så det känns skönt!


Otto

Hade otto idag. Längesen! Mysiga otto, hade ju han en hel vecka i sommras!
Red dressyr i ridhuset. Det gick faktiskt bra. Fick inte helt igenom i höger men han kändes fin!
Red väldigt mycket i skritt för att få honom efetrgiven, så mycket skänkelvikningar och volter. I traven blev det att fokusera på öppnor. Men mestadels red jag i galopp. Där kommer man åt honom bäst. Red tempoväxlingar, allt från jätte samlad till ökad galopp. Det var de jag fokuserade mest på men även där mycket volter. Även mycket övergångar mellan galopp o skritt.
Skrittade sen ut med Becca i solen, myspys.

Måndag

Red på Carro först idag. Idag kändes det sjukt bra! Hon var jätte fin och lugn nästan hela passet! Allt kändes bara sjukt bra och roligt! Red mycket volter för att få henne att ge efter och följa med. Slutor i alla gångarter övade jag oxå mycket på. Annars red jag mest bara runt. Tycker det är så svårt att rida själv!
Men är sjukt nöjd ändå!

Ridningen på sarras var lite märklig. Han gick jätte fint och såg skit fin ut. Men han var stelare än någonsin. Gick knappt och vända äns. Men på slutet lossnade han lite mer iaf. Han travade på bra och galoppen kändes väldigt bra! Han kunde galoppera i bra tempo och arbetade uppåtframåt. Och han var otroligt glad hela passet o det är alltid roligt!

3 år

Det har gått 3 år idag. Tiden har gått så fort,det känns som det var igår jag kramade dig en sista gång,gav dig en sista puss,sa att jag älskade dig över allt annat. 3 år sen jag fick dras ut från stallet för jag inte ville lämna dig.Jag minns allt som det var igår.. Du var min bästa vän och ingen kommer kunna ta den platsen ifrån dig. I mitt hjärta kommer det alltid finnas en plats för dig.
Man säger att tiden läker sår men jag saknar dig så otroligt mycket fortfarande,jag gråter fortfarande över dig. Du var mitt livs kärlek.
Jag älskar dig Samantha och saknar dig
<3Myspys i solen

Var ute hs Larry idag!
Skulle ridit dressyr men var fullt i ridhuset så red ut i solen ist!
Var jätte mysigt! Ute och trava och galoppera! Han var så snäll så, rätt trött kändes han men då tyckte han nog att det var skönt att komma ut:)

Uteritt på Larpan


Fredag

Var ute hos Larry igår och red ut med Jennie som sällskap!
Ute i solen och trava o galoppera! Sjukt stolt över mig själv som vågade galoppera ute!
Jätte mysigt var det! Bilder kommer!

Red sen på Sarras. Igår gick det inte. Jag kom inte igenom det alls. Fick honom inte alls att lägga sig i ytter och så var han jätte stark. Men men det var länge sen det gick dåligt nu så ska inte klaga. Jag var väll inte helt på topp heller så han var duktig lille pojken!

Ny plastrång

Jag har beställt en ny plastrång! Betsällde denhär nedan från equidesign, de gör sjukt fina plastrånger! Så väntar med spänning på att den ska komma!RSS 2.0