Sista dagen

Sista dagen idag då. Hon gick jävligt bra idag! Sjukt roligt! Hon var fin hela passet utom i vänster galoppen. Men jag är så sjukt nöjd! Hon var lugn, lyssnade på mig och tog sätet jätte bra. Gick i bra form och ja allt kändes jätte bra! Bra avslut! Bilder kommer i veckan när jag kommer åt min dator.


<3


2 dagars hästvaktande

Har rutan idag och imorn. Åkte ner imorse och fixa allt o red. Det gick bra! Hon var jätte fin innan galoppen. Efter så vart hon jätte taggad, så var bara göra massa övergångar och avslutade när det kändes bra sen. Imorn ska Rebecca ta kort så det blir roligt med lite nya bilder!


Sista dagen på denna vecka

Igår vara sita dagen på denhär veckan som jag hade Rutan. Kommer ha henne söndag och måndag oxå.
Har iaf varit jätte roligt! Det är mycket jobb eftersom det nästan inte är några hästar på Juringe nu på sommarn, så har fått åkt ner 2 gånger om dagen nästan varje dag..
 
Ridningen igår gick iaf bra! Red inte så länge för hon kändes jätte fin redan från början och så kändes hon lite trött.
Hon gick iväg lite efter galoppen, men hon lugnade sig rätt fort.
Det bästa med de senaste dagarna är att jag inte har behövt sakta av till skritt varje steg för att hon går iväg, nu lyssnar hon när jag gör förhållningar! Känns så roligt att man hittar fler och fler knappar, sen är det beroende på hur pigg och vilket humör hon och jag har för dagen såklart! Men känns så mycket bättre nu än första gångerna!
 

Söndag

Hon kändes jätte fin i början av passet och var ända tills galoppen. Därefter blev hon väldigt pigg och lyssnade inte lika bra som hon gjort. Men jag är nöjd ändå! Hon har Gått så jävla bra de senaste dagarna så spelar ingen roll! Fina rubellit.


Fina rubellit

Åkte ner vid 9 imorse. Släppte ut hästarna och gjorde sen iordning rutan. Skrittade ut och red sen dressyr. Hon kändes väldigt bra idag med! Lite piggare men lyssnade fortfarande. Är så glad att jag börjat hittar knapparna på henne, är så otroligt roligt!


Full fart

Till Gömmargården först imorse. Vi gjorde iordning hästarna skrittade ut och sen red vi dressyr.
Rutan kändes riktigt bra idag med!  Åh är så roligt! Hon lyssnade på mig och hela uppvärmingen gick hon inte iväg en ända gång!
Högergaloppen kunde jag kontrollera och hon blev inte för ihoptryckt! Vänstern är mycket svårare så hon gick iväg lite men är nöjd ändå.
Efteer vänster galoppen blev hon lite piggare och ville gå iväg lite. men efter att ha gjort massa avsaktningar så började hon lyssna på mig igen och sänkte sig riktigt mycket! Avslutade och sen skritta av henne. Är supernöjd!
 
Åkte sen vidare till Runsten. Red ut och myste på Larry länge i skogen! Så imorn blir det dressyr igen, förhoppningsvis så har min rygg fått vila sig lite tills dess så jag kan rida ordentligt!
 

Laramie Peak

Efter jag varit och ridit på Rutan åkte jag o rebecca ut till Runsten.
Gjorde iordnig boxen och honom. Gick sen upp och red i ridhuset. Försökte rida ett bra dressyrpass men min rygg mår inte bra av att rida såhär mycket..
Jag känner mig så dålig när jag rider honom, sitter så dåligt och känner mig så liten o dålig..
Det är tur att han är fin trots att jag inte rider bra!
 

Rubellit

Ridpasset på rutan idag kände riktigt bra!
Redan från början lyssnade hon på mig och kunde ta tillbaka henne utan att hon kortade ihop halsen och sprang iväg. Hon gick nästan hela passet i låg rund form och lagom bra tempo.
Galoppen är svår då kortar hon väldigt lätt ihop halsen för att lägger jag ner då så blir det sken i ridhuset, haha nä men hon gick största delen av galoppen i bra galopp utan att gå iväg.
Efter galoppen så höll hon sig lugn i traven och kändes super fin!
Så glad att det gick bra idag!
 

Ridning dag 2

Red tillsammans med Rebecca idag. Rutan var vääldigt pigg. Fick göra övergångar hela tiden, där imellan var det svårt att få henne att lyssna på mig. Hon gick iväg mycket mer än hon brukar och drog ihop halsen väldigt mycket och då får man ingen riktig kontakt med henne
Men på slutet så blev det myycket bättre, då lugna ho ner sig och lyssnade på mig. Räckte att göra många halvhalter och ibland övergångar. Hon gick i en låg rund form och arbetade med hela kroppen och ryggen. Kändes bra att avsluta bra!                                        
 
 
 

Hästvakt

Hejhej,
Nu är jag tillbaka på hästryggen igen. Är hästvakt till Rutan hela veckan och har även larry 2 dagar.
Igår när jag red så joggade jag henne bara, hon har gått hårt i helgen så hon ska ta det rätt lugnt i´veckan.
Hon kändes fin, men var lite pigg. Men det är hon ju alltid, haha. Uppläget när jag rider henne är att göra massa övergångar till skritt med låg o rund form , för att hon inte ska få en chans att rinna iväg. Men det gick bra hon lyssnade för det mesta på mig.

RSS 2.0