Jag saknar dig

image descriptionimage description

Måndags ridning

Red först på Carro idag. Det gick jätte bra imellan åt men sen blev hon jätte spänd.. Men lyckades lösa det rätt bra, så blev inte så mycket till ridning. Men hon var duktig!

Ridningen på sarras gick till en början inte så bra. Fick inte alls tag om honom. Men efter halva passet så bara sa set klick och så vart HAn helt loss och travade som aldrig förr! Det är så tydligt på den ponnyn när det släpper!


Patrik Kitell

Grattis Till Patrik Kitell och Toy Story! Tagit hem dressyren 2 dagar i rad nu! Så otroligt kul att vi har en svensk som ligger så bra till!
Bästa Kitell!

Maffig ponny

Ridningen idag gick faktiskt väldigt bra!
Efter han lossnar så blir han så jävla maffig! Han får sånt bra steg och bara går där och visar upp sin bästa sida!
När han lossnar så gör även jag det och då känns allt perfekt!

Hälsa på Larry

Var med Jennie ut och hälsa på larry idag! Längesen!
Jag gick ut och gick med honom och Jennie gick med en annan totto. Mysigt men lite halt!

Bra ridning

Red först på Carro idag. Red inför j4:an och visade lite gångarter.
Hon kändes fin största delen av passet och kom ur spänningarna ganska fort!
Red mest runt och gjorde övergångar för att hon skulle hålla sig lugn i alla gångarter. Men jag är nöjd, bara hoppas det inte såg allt för dåligt ut!

Sarras i special dressyren sen. Vi provade att värma upp i galopp i fältsits och ösa på. Och han släppte faktiskt rätt bra efter det! Vi red mycket skolor idag och han var duktig men jag orkade inte. Min kondis är helt borta efter jag vart sjuk! Högergaloppen har nog aldrig varit bättre! Värsta luftiga stegen och galopperade både uppåt och framåt! Duktig pojke! På slutet kändes han jätte fin! Och som Pernilla sa så ska vi satsa på att finslipa det som är bra nu!


Stallet..

Stallet igår. Där första gången sen dom tog bort Astrid.. Fyfan vad jobbigt det var men lyckades hålla det inom mig tills jag var påväg hem.. Finaste Astrid.

Red sen på sarras. Det gick väldigt bra imellan åt och sen så blev jag för trött och orka inte hålla ihop det. Men därimellan var han jätte fin. Men jag måste komma upp i kondis nu efter jag varit sjuk! haha.

Dålig uppdatering

Jag är fortfarande sjuk så blir ingen ridning idag.
Så denna blogg kommer ligga lite på is tills på fredag,då jag tror jag ska rida.
puss på er

Tänker på dig

2001-8 februari 2012

Vila i frid Grace Astrid

Var nere hos Astrid imorse. Gosade med henne en sista gång. Fyfan att behöva gå igenom dehär igen! Att ge henne en sista puss,säga att jag älskar henne en sista gång,få krama om henne, säga ett hejdå som ska räcka hela livet. Men nu har hon inte ont längre,nu är hon uppe i himlen med samantha och Hampus.
Jag kommer aldrig glömma dig Astrid, fina fina du.
Vila i frid Grace Astrid
Saknar dig redan

Måndag

Red ut på Carro idag. Hon var väldigt pigg! Travade oxh skrittade bara ute och det var mysigt fast hon var lite taggad! Rebecca fick följa med som sällskap!

Ridningen på sarras gick rätt bra. Svårt i galoppen då han lägger av och jag tappar tålamodet.. Men det blir väll bra det med snart. Traven börjar iaf bli riktigt bra.


bilder


Söndag

Åkte ner till Astrid och vr ute och gick. Mamma tog en massa kort, så laddar upp dom sen!
Var med Jennie hos Larry sen. Titta när hon red. Dm är så fina tillsammans! Tog bilder på när hon red  så dom kommer också upp sen.

3 februari

Tog hand om finaste Astrid igår innan jag red<3
Ridningen gick sådär. Var inte helt fokuserad och han var inte riktigt på humör,så ingen bra kombination. Men slutade iaf rätt bra. Det är så svårt att komma igenom när man bara rider honom 2 gånger i veckan,måste hela tiden börja om från scratch.. Men men kommer iaf genom det fortare nu än för några månader sen!
När han väl går så är han iaf fin,han har ju bra steg den där ponnyn asså!

Älskar dig


RSS 2.0