byta sporrar

Ridning på lille Sarras idag.
Hn gick stundtals väldigt bra! Men han tog inte vänsterskänkeln alls.. Lyssnade inte äns när jag tog med spöt där.. Så nästa gång struntar jag i ponnysporrarna, får variera lite i höst så tar han nog båda. Han kändes lite trött oxå så gick inte helt fram till handen.
Galoppen kändes väldigt bra iaf, gjorde jätte fina fattningar och var bärig i formen.
men för att vaar 3:dje veckan så är jag ändå nöjd med stor del av passet!

SD

Lektion på Sarras idag. Vi red mer idag. Han var väldigt bromsig i början men efter att ha travat och gjort mycket övergångar så kom han igång och kändes jätte fin. Gjorde jätte bra halter och galoppen kändes bra oxå.


Blöt häst

Följde med Jennie ut till Larry idag! Längesen! Saknat honom.
Han är helt fräsch nu, vilken lättnad! Så följde med och tittade när hon red idag och tog kort.
Åkte sen till nästa stall för att rida sarras. Inte lika mysigt.. Vi skrittade ut först. När vi var längst borta på fotbollsplanen började det hagla! Så innan vi hann tillbaka var vi helt dyngsura! Kunde vrida ur alla kläder, hade en sjö i skorna, mina ljusgråa ridbyxor var mörkgråa.. Fyfan vad jag frös!! Sarras var glad iaf, haha!
Red sen i ridhuset. Inte bästa passet när man inte kan rida lätt för man är så blöt och frös. Sarras kom inte igång först lite på slutet, men inte så
Konstigt när han oxå var genom blöt! Vi tar igen det en annan gång! Trots
Omständigheterna kändes det okej ändå!


Joggning

Hade rutan idag.
Skrittade först ut ganska länge, hon kändes dock väldigt trött redan då.
I ridhuset joggade jag henne bara. Men hon kändes fortfarande trött och tg knappt skänkeln framåt. Så det blev väll lite sådär "ridpass" men det gör ju inget eftersom hon bara skulle ta det lugnt så hoppas det känns bättre nästa gång :)

<3


Uteritt på 2 hästar

Red både Sarras och Rutan igår.
Först uteritt på en pigg rutan. Travade lite och skrittade i skogen, det var mysigt och hon skötte sig faktist bra för att vara överladdad!
 
Sen Sarras. Vi skrittade ut i en halvtimme sen gick vi till paddocken och skrittarbetade dom och sen travade lite. Han kändes väldigt pigg och fin! Ska bli så roligt att börja rida ordentligt sen!
 

Bilder från uteritt

Red ut med gruppen igår. Var ute nästan 1 timme, mysigt. Här är Några bilder!


Första Ridningen

Idag var det dags att börja sätta igång hästarna igen! Nu är det ny termin och bara hoppas att den blir lika bra om inte
Bättre än förra! Är sjukt taggad på att få igång sarras nu!
Vi skrittade ut i skogen och myste i 40 min, red Barbacka! Precis som starten ska börja!


Skritttur

Skrittade ut på Rutan tillsammans med Rebecca o Ada igår. Det var mysigt att komma ut och strosa lite i skogen bara! Hon var så snäll så, lugn och försökte inte takta iväg hela tiden, så det var skönt!
 

Smutsig ponny

Nere och hälsade på sarras idag! En smutsig sarras.. Badade honom men kan säga att för att han ska bli helt ren måste han badas igen, fyfan vad skitig han var! Så får se fall jag tar tag i det imorn. Ska ändå ner och rida Rut.

Hästarna är tillbaka

Varit med Pernilla hos Martin idag. Hon var sjukt fin! Jag gillar att titta på Martin-träningarna, man lär sig så otroligt mycket av att bara sitta bredvid och lyssna. Får med sig en del grejer jag kan tänka på när jag rider på Rutan, så det är bra!
 
Hästarna kom tillbaka idag. Sarras tror jag kommer först imorn. Ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen lite nu igen, är astaggad inför sista ponnyterminen! Ridningen sätter igång på måndag, men då blir det ju bara lugnt några gånger. Men sen så!

Dressyr OS 2012

Tittat på större delen av dressyren från OS idag. Sverige var duktiga och kom med laget på en 5:e plats.
Grattis till Storbrittanien som vann. Även grattis till Charlotte Dujardin på Valegro som vann! Den hästen är stört fin!
Det är så otroligt inspirerande och se på när alla Grand prix ekipage rider! tänk att få rida lika bra som dom.
Charlotte Dujardin- valegro

Bilder på mig och Rutan

Det blir inte mycket till skrivande här under sommarn. Har inte ridit på ett tag nu. Men har iaf fått in bilderna på mig och rutan i datorn nu, så här kommer några stycken!

RSS 2.0