Astrid

Red på Astrid idag. Det gick helt okej. Hon travade bra men hon var inte stadigt på tygeln och orkade inte gå där uppe.. Men förhoppningsvis blir det bra när jag rider privat på ons och sen rider på tors och sen är tävlingen på fredag!


Tävling i Sorunda,Jennie och Larry

Varit på tävling i Sorunda idag. Åkte från stallet vid 1 och kom hem 8 så det blev en rätt lång dag.
Larry var jätte fin o Jennie super duktig! De red på 62,71% i MSV B:3! Med de poängen så kom dom 5:a!
Vi hann även se Pernilla som red på 65% i MSV C:1 och kom oxå 5:a! Så nu är hon kvalad till MSV B!
Duktiga Gömmargårdare vi har!
( Bilder kommer i veckan)

Taggad

Tittade när Duktiga jennie red för Anne idag!
red senare på Astrid. Det gick bra men inte lika bra som det gått. Hon var lite tjaffsig och orkade inte riktigt gå i högform. Så blev lite ostadigt.. men men det kan ju faktiskt inte alltid var på topp. Men ska försöka rida privat för Pernilla någon gång innan tävlingen på fredag! Är rätt taggad nu faktiskt!

.

Red på larry idag igen!:) Red tillsammans med Carolina! Vi red först ut o galopperade på ängen. Det gick bra till en början innan han började bocka.. men jag satt kvar! Red sen uppe i paddocken. Han kändes väldigt fin han gick inte iväg och då är jag nöjd! :)uteritt

Red ut o klättrade i skogen,travade lite på ängen och betade med Larry idag!Var ute i 50 min och hann nästan precis till stallet innan det började regna,så det var ju bra!

Clinic

Har precis kommit hem från teoriclinicen i stallet. Jag tittade när Pernilla och Jennie red på Rutan och Larry. Båda var väldigt fina och gjorde allt nästan klockrent! Duktiga hästar och duktiga ryttare!

23 maj

Red ut barbacka på en lite bråkig otto.. Han ville inte gå där jag ville.. men det löste sig rätt bra o blev rätt mysigt.
Astrid var så fin idag igen! Åh är så glad att allt bara släppte och att hon går stadigt,bra form och travar riktigt bra! Hon kan till och med göra rätt bra skänkelvikningar nu! Det kunde hon verkligen inte förut,så det går framåt!

Jennie och Laramie Peak

Tog kort på när jennie red imorse. Larry var superduper fin och jennie var lika duktig som vanligt!
Dom är så fiina tillsammans!


Dressyr hela dagen

En riktig hästdag idag! Imorse så tog jag kort på jennie när hon red för Anna,shit vad fin Larry var!
Vid lunch så red jag själv privat för Pernilla. Det satt mycket kvar ifrån igår,så det var skönt! Hon var jätte fin,stadig och travade på bra! Dock var det väldigt jobbigt idag. Tränade mycket övergångar trav-galopp och hon blev riktigt bra! Jag måste dock tänka på att luta mig "bakåt" o sitta mer på rumpan och dra tillbaka mina axlar! Även få henne att bli känsligt för skänkeln och inte sluta trava så fort jag inte skänklar! Men det blev riktigt bra!

Åkte direkt efter med Siri på tävling på djurgården! Riktigt fint låg det,har faktiskt aldrig varit där!
Otto var så jävla fin och siri så sjukt duktig och de fick ihop 60,789% med någon miss och det var hennes andra S:t george program!
Jag och Astrid

Siri och Otto

Fredagen den 20 maj

Från o med idag och fram tills på Söndag så kommer Anna Blomgren(en dansk jätte duktig rytatre/tränare) komma och ha lektioner. Så idag tog jag kort när Jennie red för henne. Och fler bilder blir det eftersom hon somsagt ska vara med hela helgen!
Jag red på Astrid sen. Vi skrittade först ut och tog lite bilder och sen red vi inne i ridhuset. Carolina o jennei var snälla som tog kort när vi red!
Idag gick det bra! Det gick dock inte lika bra som i tisdags. Hon var inte lika vaken och var lite tjaffsig eftersom hon var trött. men det gick bra imellan åt travade hon ganska bra och hon gick mestadels i en bra,stadig form!
Förhoppningsvis så ska jag rida privat för Pernilla på söndag,vilket jag behöver göra nu innan tävlingen den 3 juni!
Jennie och Larry


Jag och AstridHästar

Här kommer lite info om de hästar som kommer att nämnas här i bloggen!

Laramie Peak(larry) är min kompis jennis häst. De två tävlar just nu i MSV:B. Larry är över 170 men trots sin storlek så är han så snäll!


Otto är Siris häst,även han över 170. Han och siri tävlar just nu i S:t George!

Aqua MB är Thereses häst. Aqua är världens mysigaste häst och hur snäll som helst. De håller just nu på o kvalar upp till MSV:B.

Astrid är en D ponny. Henne rider och tävlar jag på Gömmargårdens ridskola. 

Rubelit (Rutan) är min ridlärares häst. Även hon en jättefin dressyrhäst som jag tyvärr inte rider på efetr att jag ramlat av. Hon och pernilla håller just nu på o kvalar upp till MSV:B.


Hästblogg

Har nu tagit o skapat mig en hästblogg. Här kommer jag skriva om allt som har med hästar att göra. De mesta kommer handla om dressyr eftersom jag är en riktigt dressyrtönt!
Tanken är att det ska läggas upp mycket bilder på när jag eller andra rider!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0