.

Åker till spanien nu kommer hem den 5 juli och då är jag hästvakt åt otto så då blir det att skriva här!

<3

Min finaste samantha,det går inte 1 dag utan att jag tänker på dig. Det har gått 2 år,3 månader och 17 dagar sen du försvann ifrån mig. Mitt allt försvann.
Vi hade hängt ihop i 4 ½ års tid och jag var den ända som älskade dig. Du var så speciell och även fast du inte alltid var en ängel mot mig heller så vet jag att du gillade mig innerst inne. Och gillade att jag var hos dig och tog hand om dig,för jag såg det på dig även fast öronen oftast var bakåt så såg jag i dina ögon att du gillade att jag tog hand om dig. Jag älskade dig av hela mitt hjärta och alla minnen kommer jag aldrig att glömma.
Varje kväll innan jag somnar ser jag senariot när jag sa hejdå. Ett hejdå som skulle räcka föralltid,jag skulle aldrig mer få se dig,kunna krama om dig,stoppa in huvudet i din päls,kunna sitta i din box i flera timmar o bara titta på dig.Jag har aldrig varit så ledsen i hela mitt liv,jag kunde inte gå ifrån dig,jag kunde inte släppa taget om dig,jag visste att mamma satt nere o väntade men jag kunde inte. Jag ville aldrig släppa taget om dig,du var ju mitt allt,det var du som var mitt liv. carolina fick tillslut dra ner mig till bilen men jag kunde inte vända mig om jag såg dig stå i fönstret och kunde inte släppa blicken om dig. Jag bröt ihop utanför bilen,jag kunde inte stå upp,jag ville inte,det fick inte hända.
Jag älskade dig Samantha över allt annat och jag kommer alltid älska dig,du kommer alltid att finnas hos mig oavsett vad som händer.
Vila i frid min ängel

Waterline

Red för första gången på Walle idag. Det gick väldigt bra faktiskt. Men han var väldigt jobbig att sitta ner på o det är inte många som jag tycker är det,så det var lite jobbigt haha! Men han var fin,gick iväg lite i början av galoppen men blev mycket bättre och han galopperade väldigt bra sen!

Gör ont i hjärtat

Lilla astrid du måste bli frisk,hatar att se att du har ont det värker i hjärtat att se smärtan i dina ögon!

17 juni

Red först på otto idag. Det gick bra han var fin. Red lite skolor,mycket volter,mycket tempoväxlingar,halter och förvänd galopp.
Red i special dressyren på Rocky,första gången faktiskt! Men det gick faktisk vääldigt bra för att vara första gången! Det var svårt i vänster men jag tyckte jag fick igenom det bra och det var faktsikt ganska kul att rida honom även fast det var svårt. Men han var fin.


Putte

Red på Putte idag på lektionen. Det gick ganska bra faktiskt. Det blev bra när han inte gick emot handen och arbetade med sina bakben. Han kunde öppnor,skänkelvikningar o galoppombytten så han kan ju lite ändå! Det är dock svårt att rida i galopp. Rumpan åker upp så det känns som man sitter i nedförsbacke men det blev bättre och kom under sig efter ett tag! Han blir nog bra tidsnog tror jag.

Tävling i Botkyrka,Jennie o Siri

Åkte med Jennie på tävling i Botkyrka idag.
Larry var väldigt fin och gjorde allt utom 1 byte som dom missade när han bröt av precis innan. Men annars så var han o jennie jätte duktiga! Red på 60% i MSV B:4!
Åkte sen tillbaka för att se på Siri o otto. Det gick jätte bra och dom red på 61% i MSV A:..!


Hur snygg?!?


Tävling i Botkyrka,Pernilla och Rutan

Var på tävling med Pernilla och Rutan idag. Rutan var jäätte fin och Rutan super duktig! Dom red på 69,..% och kom 1! Grymma ni var!
Red sen en stund på Putte,en ny häst. han var fin. Lätt i handen,lätt att sitta på,rörde sig rätt fint.Han tyckte dock att det var jobbigt att arbeta så han tog tag i tygeln o drog upp huvudet.. Men det blev bra på slutet,så slutade han. men han var trevlig.


Laramie Peak

Red på Larry idag. Jag red uppe i paddocken. Red lite skolor,mycket avsaktningar,mycket volter i skritt,trav o galopp och red lite förvändgalopp oxå.
Red sen ut  och gick ner på ängen. där han fick stå och beta ett bra tag fina hästen.

Tävling i Värmdö

Tävling i värmdö idag med Larry o Jennie. Larry var fin och jennie var jätte duktig. Men han var lat och lyssnade inte på skänkeln och var efter bak i nästan alla byten.. men dom fick ihop 60 %!

Uteritt på aqua

Red ut på Aqua idag. Red på grusvägen travade lite och travade lite på ängen. Red sen in i skogen och klättrade lite och så. Mysigt trots alla myggjävlar!

Tävling

Igår så hade vi tävlingar i stallet. Tävlingarna höll på mellan halv 8 och 8 på kvällen..
Red ut på Astrid där imellan med Ida på Hallon. Vi red nere på ängen,myspys!
Badade o knoppade Astrid inför idag då jag tävlade!

Det gick riktigt bra idag! Astrid var så fin! Hon travade bra,galopperade bra,stadigt på tygeln och jag red nogranna vägar. Vilket gjorde att jag vann!:D helt sjukt jag kan fortfarande inte förstå att jag vann! Åh det var så roligt! duktig ponny man har!
privat för pernilla

Red privat på astrid för pernilla idag. Det blev så jävla bra! Hon var riktigt fin,gick i bra form,travde på av sig själv! duktig polle!Vi red delar från programmet så nu hoppas vi på det bästa! Hon har verkligen blivit fin nu,fått mycket mer muskler och ser lite mer ut som en dressyrhäst nu! :D
Red även ut och galopperade på ängen med otto och red i skogen o mös!

RSS 2.0