Sista dagen

Första dagen som jag rider när det är molnigt! Väldigt skönt var det! Red dressyr inne i ridhuset och det gick rätt bra. Bättre en igår iaf:) Gjorde inga speciella saker bara lite av det som jag gör typ varje dressyrpass,red lite skolor,tempoväxlingar och övergångar i alla gångarter.
Sista dagen som jag hade otto,kommer kännas tomt att inte åka ner till stallet varje dag och pyssla om tottosarna!
Åker ut med båten nu,så blir inget mer skrivande först jag börjar rida igen i augusti!

Kvällsridning

Red vid 7 idag,hade blivit lite svalare då,så det var skönt!
Red dressyr. Det gick inte jätte bra han var väldigt pigg. Så ridpasset gick mest ut på att få honom att lyssna. Göra massa avsaktningar från trav till skritt och i galoppen massa tempoväxlingar. I skritten red jag skänkelvikningar och lite bakdelsvändingar.
Imorgon är det sista dagen jag har honom och tanken är ju att jag ska rida dressyr men får se vad jag är på för humör imorn,kanske blir en mysig uteritt? Får se vad jag känner för imorn!

Siri och Otto

Uteritt

Tanken var att jag skulle rida dressyr idag oxå,men efter att ha vaknat med jordens mensvärk så kände jag inte riktigt för det.. Jag och Therese skrittade istället ut.Vi var ute i 1 timme. Vi red o klättrade lite i skogen och sen så gick vi brandvägen fram och tillbaka. Ganska skönt med tanke på värmen,att inte anstränga sig,det tyckte nog både otto och jag! Så idag fick det bli en lugn dag,så imorn blir det dressyr istället.


Dressyr

Red vid halv 10 idag och det var för varmt att rida då oxå och mycket bromsar var det oxå,usch stackars otto! Kanske ska rida innan utsläppet imorn,men får se fall jag lyckas komma upp ur sängen tidigare!
Red dressyr idag. Det gick ganska bra faktiskt. I traven red jag skolor,volter och halter. I galoppen red jag förvänd och mycket tempoväxlingar.

Ridning i stekande sol

hade insläpp idag vilket betyder att jag red när det typ var som varmast idag..
Men jag skrittade ut ett tag och sen så red jag uppe i paddocken. Red mycket volter,tempoväxlingar,avsaktningar i alla gångarter.


Planering över veckan

Heej!
Nu är jag tillbaka hemma och här kommer en planering över min ridvecka!

Tisdag: Rida ut och mysa i skogen
Onsdag: Rida lite mjukt på banan och rida ut
Torsdag; Rida dressyr
Fredag: Rida dressyr
Lördag: Rida ut o klättra
Söndag: Rida dressyr


RSS 2.0