GGRS Fysgrupp

Special dressyren med flera har startat en fysgrupp! Tanken är att vi ska springa minst 1 gång i veckan tillsammans och sen ska vi fysa där efter. Hur bra låter inte det?!
Så nu ska vi allt bli vältränade på Gömmargården!
Är faktiskt jävligt tagg på att komma igång nu,jag är sjukt otränad nu såhär efter sommarn så det är precis vad jag behöver! Och om man är flera blir man ju peppad! Så första springturen tillsammans är imorgon,så hoppas så många som möjligt kommer!

Jag ska iaf försöka springa 2 gånger i veckan o helst mera om tiden finns,nu jävlar ska här tränas!


Stjärnornas hoppning

Är verkligen inte hoppintreserad men satt nyss och bläddrade igenom globen programmet och såg att Ola rapace skulle vara med i stjärnornas hoppning! Hur nice är inte det?!
Såg även att Kajsa Bergqvist skulle vara med som ny och sen så skulle Velvet och Musse vara med,hoppas det kommer några fler nya!tråkigt med en massa gamla ju!

Astrid!

Red faktiskt första dressyrpasset på Astrid idag!
Åh det känns skönt att rida på henne,nu känner jaga mig som hemma.
Vi skrittade först ut i 20 min och sen blev det lite mer arbete för dom idag. Fortfarande lättridning men lite sidvärtsrörelser och galopp.
Hon var så fin! Hon var väldigt loss,hon var stadig nästan hela tiden lite ostadigt ibland men det får man faktiskt vara första gångerna efter betet! Hon var pigg och väldigt glad! Så fick ta tillbaka,så det var väldigt nice! Duktiga Astrid.

Globen horseshow

Börjar faktiskt redan bli taggad till globen horseshow,har bestämt mig för att vara med och jobba iår igen om inget kommer imellan. Förra året hade vi en så grym grupp! Ylva var gruppledare sen var det carolina,Linda,isabelle,dessiré och Johanna. Så förhoppningsvis så blir det en lika grym grupp iår igen! Hoppas på att märstafolket kommer o jobbar iår!
Förhoppningsvis så blir det ännu bättre iår men annars får man leva på förra årets!
<3

Tiden går så fort,har redan gått 2 år utan dig och jag minns det som det vore igår..
Saknar dig fina Hampus,men jag vet att du mår bra uppe i himmlen tillsammans med Samantha<3
Vila i frid


SD

Heej,
Nu var det ett tag sen men har faktiskt inte ridit sen i måndags.
Red först ut och skrittade med J4:an på Astrid! Det var mysigt. Sen red jag på nya ponnyn Anna. Vi skrittade först ut i skogen och sen joggade vi dom på banan. Det gick rätt bra faktiskt. Med tanke på att hon är 6 år och knappt inriden så kändes det bra. I vänstervarv gick hon fint på tygeln och gick inte iväg. i höger varv var det svårare att få henne inramad och hon slängde med huvudet ibland. Men jag är nöjd och Agneta var nöjd så det var ju bra!

Ridning på ridskolan

Hästarna är fortfarande i igångsättning så blev lugn ridning idag med. Jag red på Ubbe idag.
Vi skrittade först ut i 30 min och sen joggade vi dom i 15 min kanske. Det var svårt i början men sista 5 minutrarna så kändes han riktigt fin,så det var ju skönt.
Ska dock bli skönt att komma igång med ridningen på riktigt snart men snart så är hästarna back on track!

EM i dressyr

Patrik Kittel och Scandic lyckades ta en 3 plats i EM i år! Adelene Cornelisen vann på Parzival och Mathias Raath på Totilas tog hem en femte plats.
Sverige är därmed säkrade i OS nästa år!
Scandic är så fin och det är roligt att det går så bra för dom!Leksand

Har nu varit uppe i Leksand med Jennie som tränade för Eva-Karin Oskarsson.
I onsdags när vi åkte upp så red vi ut i skogen och sen red vi på en fälttävlandsbana,shit vad stor den var!
Í torsdags så red hon för Eva-Karin och igår red hon clinic för henne.
Otroligt nog så var Leksand en "häststad",eller ja dom satsade väldigt mycket på det,så det var ju roligt.
Bilder kommer när jag fått tillbaka min kamera:)

Lite önsketänkande

Lite grejer som inte skulle sitta helt fel i garderoben!
Kingsland:


 

HV Polo

Dressyr på Otto

Hade hand om otto idag. Skrittade först ut på ängarna och red sen på utebanan.
Värmde upp i skritt o trav och gjorde halter och mycket volter för att få honom följasam.
Red sen i galoppen mycket tempoväxlingar och på volter.
I traven sen så  red jag öppnor o slutor och skrittade sen ut i skogen.

Siri o otto


Ridskolan igång

Nu är Gömmargården igång igen så red på Astrid idag! Vi red ut barbacka i skogen o mös runt. Eller ja det var mysigt tills det börja regna.. Men men känns skönt att börja komma igång med ridningen på allvar nu! Är taggad till tusen för mig o Astrid så förhoppningsvis så blir det lika bra som när jag slutade i början av sommras om inte bättre!


Strömsholm

Har varit med Jennie och Larry i strömsholm idag! Första gången jag var där faktiskt! Känns lite pinsamt att inte varit där när det är sveriges största ridanläggning! Vi var i ett stall precis utanför byn så var aldrig där inne men såg allt på håll å ja där skulle man ju inte klaga på att stå! Synd att det ligger så långt från stockholm..
Jennie red för Eva-Karin Oskarsson och dom var så duktiga dom båda! Larry var verkligen jätte fin!

Fina Larry!

Heej!
Har precis kommit hem från stallet. har ridit på fina larry! Åh det gick så bra idag! Han kändes bra redan från start och det höll i sig hela tiden!
Red inget speciellt red öppnor o slutor på fyrkantspåret och sen lite skänkelvikningar på diagonalerna. Red mcyket volter i galopp och sen mycket tempoväxlingar för att han inte skulle gå iväg från mig. Och han gjorde bara det någongång på hela tiden! Åh jag är så glad,fina fina larry!

.

Det är tur att man har ridhus när det är sånt här skit väder! Otto var dyngsur när jag tog in han så fick stå o torka ett bra tag innan han bara var lite fuktig!
Ridningen idag gick faktsikt väldigt bra! Han kändes fin utom när han blev livrädd för ingenting.. Men men jag red väldigt mycket skolor även fast både jag o han tycker det är lite svårt. Man måste ju komma igenom det. Red det i alla gångarter och annars red jag mycket volter. Red inget spec men han kändes fin efter så då har man ju kommit någonvart iaf:)

Bilder på mig o Larry

Bilderna är lite suddiga men dte är iaf några bilder:)


Laramie Peak

Anette har otto både idag och imorn så jag hade Larry idag.
Var nere och red nu när det iaf var lite svalare ute.
Han var vääldigt pigg. Så det var väldigt svårt idag. Men jag red väldigt mycket avsaktningar,halvhalter heela tiden och tempoväxlingar.
Red först att göra en övegång från trav till skritt  vid varje bokstav och sen halvhalt vid varje bokstav. Sen gjorde jag lika dant i galopp. Galopp mellan 2 bokstäver och sen trav mellan 2 och sen galopp igen.
I galoppen annars red jag tempoväxlingar hela tiden.
Och sista varven så väntade han faktiskt på mig så det kändes skönt att vi kom igenom det iaf!:)

Carolina o Zarah följde med o tog kort  som jag laddar upp imorn,för nu ska jag sova!
pusspuss

Jennie och Larry i våras

vila

Otto fick vila idag. Det var 23 grader 9 imorse och på eftermiddagen 26,så tycker faktiskt inte det äns är schyst att rida då. Varken jag eller han orkar det.

Galopperat på ängen

Hej,
Åkte ner till stallet vid halv 10. Mockade och gjorde maten innan jag hämtade otto. Gjorde iordning honom och skrittade sen ut i skogen.
Red sen lite galopp och trav på ängen och avslutade sen med skrittarbete på grusvägen. Red slutor,öppnor,skänkelvikningar och halter.

2 augusti

Hejhej,
Hade utsläpp imorse så kom ner till stallet vid halv 9.
Dom har fixat haggrupper nu så jag behövde bara ta ut 4 hästar + otto efter jag ridit! Plus att dom gick precis nedanför stallet,så tog typ 10 min! Sist jag hade utsläpp hade jag 7 hästar som man skulle gå bort på ängen med..
Borstade och skrapade bort massa sånna här larver som kommit nu.. Innan jag red tillsammans med Pernilla!
Vi skrittade ut både innan och efter vi ridit.
Red dressyr i ridhuset,där är det iaf lite svalare. Det gick väll bra utom att jag verkligen beter mig som en nybörjare nör jag rider honom. Kommer verkligen inte på någonting att göra! Men det blev mycket avsaktningar och tempoväxlingar o Lite skänkelvikningar.

Ska snart ner till stallet igen för att hänga med jennie o larry!

Astrid är frisk

Astrid är frisk!! Åh jag blev så glad när jag fick höra det,lilla skruttan var verkligen orolig! Hatade att se hur ont du hade,men nu mår du äntligen bra igen!!


Mys i skogen med Larry

Hej på er!
Nu är jag tillbaka o hade tänkt att börja uppdatera igen.

Idag var jag nere i stallet för att ta hand om Larry! Jag borstade och gosade länge innan vi gick ut i skogen.
Var ute i 40 min och åh så mysigt det var att gå o känna omgivningen,det är så fint där på sommarn!
Från och med imorn så ska jag ta hand om Otto.Har honom tills på söndag,så det blir roligt. Känns skönt att komma igång med ridningen nu känner hur otränad jag är, inte okej!
Astrid är frisk nu oxå!! Åh vad jag blev glad när jag fick höra det lilla skruttan!
RSS 2.0